OKULUMUZ ÖZEL EĞİTİM SINIFI E-TWİNNİNG PROJESİNDE

Okulumuz Özel Eğitim  Sınıfı ögretmeni Rabia Gökçe Alarçin, Azerbaycan ortaklığında yürütülen "Ögrenmek için El Ele " e-Twinning projesinde ortak olarak yer almaktadır .Özel çocuklarımızın ve normal gelişim gösteren öğrencilerin birlikte öğrenmelerine imkan saglayan bu proje de, öğrenciler dört farklı gelişim(psikomotor, sosyal, bilişsel, duyusal) alanına yönelik materyal tasarlayarak, öğrenmelerini kalıcı ve eğlenceli hale getirmeyi hedeflemektedir . İstanbul, Kütahya, Azerbaycan ve Ankara'dan projeye katılan 8 öğretmen ve 55 öğrenci bulunmaktadır. Öğrenciler tanışma toplantısında web 2 araçları kullanarak tanışma fırsatı yakalamıştir. Farklı ülke ve şehirlerden arkadaş edinmek özellikle özel eğitim çocuklarımız için farklı deneyim olmuştur. Proje sonunda okulumuzda final panosu hazırlayan özel eğitim sınıfı, materyal tanıtımı yaptıkları sergi ile projeyi sonlandirmislardır.

31.05.2023 152

31-05-202331-05-202331-05-202331-05-2023