Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklığı Projesi - İtalya

28.11.2014 1352

Tivoli, İtalya 09/14 November 2014

Proje kapsamında, 10-14 Kasım tarihleri arasında, okulumuz comenius grubu Tivoli – ROMA da bulundu. "Bir çocuğun, tarih ve sanat yoluyla 21. Yüzyılda yolculuğu" konulu projemizin 4. Durağı İtalya oldu. 4 öğrencimiz, öğretmen ve idarecilerimizle 8 adet etkinlik gerçekleştirerek ülkemiz geleneksel oyun ve oyuncaklarını tanıttık.

Giden Öğrencilerimizin Düşünceleri ise;

9-14 Kasım arasında yapmış olduğumuz İtalya  - Roma gezisi bizlere öncelikle hayatımızda unutulmayacak anlar yaşattı. Eğitim hayatımız boyunca bu gezi bize büyük bir deneyim olacağını düşünüyoruz. Ayrıca farklı ülke çocuklarıyla herhangi bir ayrım yapmadan hep birlikte çok güzel etkinlikler yapılabileceğini gördük ve yaşadık. Farklı arkadaşlıklar kurup birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşıp büyük bir bağ kurduk.

Hayatımızda unutamayacağımız en güzel geziydi. Bu geziyi bizlere yaşatan herkese gönülden teşekkür ediyoruz.

Furkan TURAN – Dilan SUNAR – Metehan ŞAHİN – Dilan Melis GÜVENÇ